Ramai penggemar makanan sedap gagal mencari anda!
makan sedap

02

Tersedia 1500 ruang untuk makanan makanan yang terbukti sedap! Untuk anda yang mengutamakan citarasa dan kualiti.

Kos Yang Banyak

Untuk mudah dicari anda perlu melakukan salah satu atau kesemua perkara-perkara berikut;

Website

Anda perlu belajar cara membina laman web untuk perniagaan anda. Ianya bukan perkara yang mudah jika anda mahu membina laman web yang betul dan efektif. Seperti SEO, anda perlu sediakan budget yang agak besar jika mahu upah pembina laman web yang mahir.

SEO

Anda perlu guna masa, tenaga dan ilmu untuk melakukannya. Kajian kata kunci, kajian avatar, optima on-page, link building dan sebagainya. Mengambil masa dan bergantung kepada algorithm enjin carian semasa. Jika anda outsource, siap sedialah dengan budget yang besar.

Iklan

Anda perlu belajar bagaimana mahu menggunakan platfom iklan berbayar seperti Google Adwords atau FB ads. Perlu tahu perkara penting seperti kelompok pelanggan yang anda sasarkan, headline yang bagus dan sebagainya. Jika tidak modal anda terbakar begitu sahaja!

Viral

Dengan trend media sosial terkini, pemasaran media sosial adalah salah satu jenis pemasaran yang penting. Social media signal atau strategi viral akan memberi kesan yang baik kepada produk atau perniagaan anda. Kesannya lebih cepat tetapi kosnya bukanlah murah.

Kos Yang Sedikit

Anda mahu kurangkan kos? ‘The Original Directory’ ini terbaik untuk anda!

Makan Sedap

Jimat

Laman web, SEO, iklan dan viral akan diuruskan dan dikawal oleh pihak kami. Anda boleh guna masa dan tenaga anda untuk fokus kepada operasi perniagaan anda.

Mudah

Dengan ciri-ciri terkini, anda boleh menukar atau menambah apa jua maklumat tentang produk anda di Makansedap.com dengan mudah dan selamat.

Khas

Sasaran pelawat Makansedap.com adalah spesifik kepada penggemar makanan sahaja. Platfom kami tertumpu kepada makanan yang sedap dan berkualiti.

Faedah Dan Kelebihan

Viral

Menjadi viral di internet dan mudah dicari oleh para penggemar yang setia.

Ulasan

Mendapat banyak ulasan positif dari para penggemar makanan sedap anda.

Iktiraf

Diperakui sedap serta berkualiti oleh para penggemar dan chef yang terpilih.

Maklumat

Penggemar mudah menghubungi anda melalui media sosial, telefon dll.

Prospek

Menerima maklumat prospek walaupun tiada auto responder

Promosi

Promosi makanan sedap anda di komuniti Makansedap.my

Mengapa Makansedap?

Makan Sedap
Citarasa dan kualiti

Makansedap.com hanya fokus kepada makanan yang benar-benar sedap dan berkualiti. Makansedap bukan seperti laman web direktori biasa yang banyak di internet. Makansedap dibina dengan matlamat yang jelas dan spesifik. Makanan yang tersenarai di Makansedap bukan kerana bayaran tetapi kerana permintaan dan peratus social proof yang tinggi.

Senarai terhad

Bagi memastikan nilai dan kualiti yang baik, Makansedap hanya menyenaraikan 10 makanan tersedap dan terbaik bagi setiap kategori. Kami meletakan 15 kategori utama dan 10 sub kategori bagi setiap kategori utama. Ini bermakna hanya terdapat 1500 slot eksklusif sahaja di Makansedap.

Mesra pengguna

Laman web Makansedap dibina dengan mesra pelawat. Terdapat kotak carian di atas laman utama bagi memudahkan pelawat terus mencari makanan kegemaran mereka dengan memasukkan kata kunci yang dikehendaki. Di bawahnya ada peta untuk terus carian dikawasan pelawat berada. Dan seterusnya senarai makanan yang premium, senarai terkini dan senarai mengikut permintaan semasa. Di bahagian bawah pula terdapat senarai yang spesifik mengikut kategori yang ditetapkan.

 

Maklumat lengkap

Kami menyediakan ruangan yang kemas untuk anda memberi maklumat lengkap tentang makanan sedap dan juga perniagaan anda. Ini akan meningkatkan kredibiliti perniagaan anda. Malah mereka mudah menghubungi anda untuk tempahan dan sebagainya.

makan sedap

3 Artikel promosi

Kami akan mendapatkan maklumat tentang makanan sedap serta infomasi perniagaan anda. Kami akan mengeluarkan 3 artikel yang berkaitan tentang anda di Makansedap.my.

1 video promosi

Kami akan ke tempat anda untuk membuat rakaman video pendek bagi mempromosikan makanan sedap anda.

Promosi di media sosial

Kami juga akan mempromosikan tentang makanan sedap anda di laman media sosial Makansedap seperti Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Youtube, Whatsapp dan lain-lain lagi. Termasuk kempen dan aktiviti yang anda buat.

Bonus

PERCUMA 1 Landing page

Kami akan bina satu landing page khas untuk makanan sedap yang anda senaraikan. Landing page ini berfungsi sebagai laman web ringkas, untuk membina senarai prospek dan infomasi tentang perniagaan anda. Tidak perlu nama domain. Tidak perlu hosting. Kami sediakan untuk anda.

PERCUMA Mobile apps

Kami akan bina mobile apps ringkas khas untuk makanan sedap anda. Pelanggan setia anda boleh muat turun dari Google play dan pasang di telefon pintar mereka. Anda boleh menghantar notifikasi ringkas kepada pelanggan dengan pantas.

Program pelanggan setia

Anda akan diberi satu akaun percuma sebagai ahli Makansedap. Di ruangan ahli anda boleh muat turun pelbagai tool seperti;

  • e-Majalah MakanSedap
  • Infomasi bisnes
  • Infomasi pemasaran
  • Infomasi tentang pemakanan
  • Undangan ke aktiviti-aktiviti yang dianjurkan oleh pihak kami.

dan lain-lain lagi.

Pakej Makan Sedap

AKAN DILANCARKAN

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Tempahan Awal!

Senarai adalah terhad dan tiada kos untuk bermula.. Masukkan emel anda dan pihak kami akan hubungi anda untuk langkah seterusnya.

Pin It on Pinterest